HomeVrienden van HVL

Handbalvereniging Lelystad moet geheel op eigen kracht zorgen voor een sluitend en gezond financieel plaatje. Het nieuwe bestuur heeft hier een van haar speerpunten van gemaakt. Subsidies zijn er wel, echter is het aanvragen hiervan is de laatste jaren niet gebeurt; mede door onwetendheid welke weg te bewandelen.
Er zijn onlangs een aantal koppen bij elkaar gestoken en zo is het idee van de vrienden van HVL ontstaan.

De vrienden van HVL willen de vereniging financieel ondersteunen bij het doen van grote en kleine uitgaven, bijvoorbeeld voor de aanschaf van trainingsmateriaal maar ook voor het organiseren van gezellige avonden en uitjes.

U kunt ook een vriend van HVL worden en dat kan op verschillende manieren.
De getallen staan voor het eurobedrag dat als uw jaarbijdrage geldt.

De Club van 10
De Club van 20
De Club van 50
De Club van 50+

Kan iedereen lid worden?
Jazeker. We hebben het zo ingedeeld dat iedereen lid kan worden van de vrienden van HVL. Iedere bijdrage is van harte welkom en zeer gewenst.
Als team vrienden worden van een van de Clubs? Leuk!
Wilt u buurman of tante ook een vriend van HVL worden? Natuurlijk kan dat, we zouden het enorm op prijs stellen als jullie nieuwe vrienden aandragen.

Wat krijgt u er voor terug?
Allereerst de voldoening dat u de handbalvereniging steunt, welke zorgdraagt voor veel handbalplezier voor haar circa 100 leden.

Van iedereen die zich aanmeldt als lid van een van de Clubs wordt de naam vermeld op een lijst, tenzij u dit liever niet wenst, die in de kantine van de Inloper komt te hangen. Als u uw bedrijf aanmeldt, maakt u meteen een beetje reclame voor uw bedrijf

Jaarlijks ontvangt u een financiƫle verantwoording van het bestuur waarbij tevens wordt vermeld wat de Vrienden van HVL dit seizoen voor de vereniging hebben betekend.

Wij hopen u als nieuwe vriend van handbalvereniging Lelystad te mogen begroeten!

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE HANDBAL CLUB?

MAAK KENNIS MET HVL