HomeVerenigingskleding

Vanaf het seizoen 2020/2021 zal sportshop.com ons de verenigingskleding leveren!

Het 50 jarig bestaan van de vereniging, in het seizoen 2019/2020, is een mooi moment geweest om een frisse wind door de vereniging te laten gaan. Na jarenlang in het groen/rood gespeeld te hebben, veranderen wij vanaf het seizoen 2020/2021 de verenigingskleuren naar oranje/zwart. Ook ons logo verandert mee!

Nieuwe leden
Wanneer je het formulier ‘Wedstrijdkleding bestellen’ hebt ingevuld en verstuurd zal HVL voor jou het tenue bestellen, waarna je hier eenmalig een factuur van € 75,- voor ontvangt. Het tenue bestaat uit een wedstrijdshirt (bedrukt), een inloopshirt/uitshirt (bedrukt), een wedstrijdbroek en een paar sokken. Het tenue is volledig jouw eigendom!

Vervanging tenue
De kledingcommissie en het bestuur hebben als enige de mogelijkheid om wedstrijdshirts en wedstrijdbroekjes te bestellen. Dit is om het overzicht, van bijvoorbeeld de nummeringen, goed te kunnen bewaren.

Wanneer je toe bent aan vervanging van (een onderdeel van) je tenue, vul je het formulier ‘Wedstrijdkleding Vervangen‘ in. Bij het versturen van de bestelling, ga je akkoord met het betalen van de vervangingskosten.

Webshop
In onze eigen webshop kan je HVL-gerelateerde artikelen kopen! Denk aan; trainingspakken, wedstrijdsokken, sporttassen, en nog veel meer!

  • Alle leden zijn verplicht in het bezit te zijn van een wedstrijdshirt, uitshirt, wedstrijdbroek en wedstrijdsokken.
  •  De kleding is volledig eigendom van het lid zelf, de verantwoordelijkheid van het onderhoud hiervan / tijdige vervanging bij beschadiging ligt dan ook bij het lid.
  •  De teamverantwoordelijke heeft het recht om een lid niet deel te laten nemen aan een wedstrijd, als het wedstrijdtenue niet volledig is.
  • Bij teams met een shirtsponsor wordt er gebruik gemaakt van een gezamenlijke shirtjestas.

Voor vragen betreft de kleding kan je terecht bij de kledingcommissie: kledingcommissie@handbalvereniginglelystad.nl

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE HANDBAL CLUB?

MAAK KENNIS MET HVL