BelangrijkSponsorenShirtsponsor jeugd HVL

06-09-2022

“We willen iets doen voor de handbalvereniging waar zowel de vereniging iets aan heeft, maar vooral de jeugd.”

 

Dit is wat Paul Buisman van Buisman Makelaars in een gesprek aangaf. Een heel prettig gesprek kan ik u vertellen want ideeën en uitspraken als deze horen we natuurlijk maar al te graag.

Buisman Makelaars is bij meerdere verenigingen (hoofd)sponsor en dat zegt veel over de persoon die dit mooie kantoor met succes runt.

Zijn hart ligt vooral bij de jeugd want zij zijn de toekomst. De toekomst van Lelystad, van de verenigingen en wat is fijner voor een kind om heerlijk te kunnen sporten en plezier met je teamgenootjes te maken.

Eind vorig seizoen zijn de shirts aan de teams uitgedeeld en we hopen dat ze deze met veel plezier zullen worden gedragen.

Voor de vereniging is deze overeenkomst een mooie samenwerking waar uiteraard ook een fijne financiële buffer uit voort is gekomen. Hier kan de vereniging bijvoorbeeld een sportkamp, een feestdag of een toernooi mee bekostigen.

Kortom, we hebben hier een win-winsituatie waar we enorm blij mee zijn.

Benieuwt wat deze sponsor u wellicht te bieden heeft?
Neem dan een kijkje op de site www.buismanmakelaars.nl
Het kantoor is gevestigd aan Zilverparkkade 15, telefonisch bereikbaar op 0320-20 20 40 en via de mail info@buismanmakelaars.nl

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE HANDBAL CLUB?

MAAK KENNIS MET HVL