SponsorenDEEN Sponsoractie

15-08-2020
36b14090-7d9b-4282-af23-a65f92eecb1e

We mogen dit jaar meedoen aan de DEEN Sponsor Actie die van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september zal plaatsvinden!
Wij zijn uitgenodigd om in de Deen Warande mee te doen. Een hele mooie winkel in de prachtige nieuwbouwwijk Warande waar zeker twee van onze handbalsters werkzaam zijn.
Als er 5 verenigingen meedoen in een winkel, wordt er € 5000,- per winkel verdeeld. Hoe meer sponsormunten onze vereniging verzamelt, hoe hoger de sponsorbijdrage zal zijn. Het is dus heel belangrijk dat alle leden / opa’s & oma’s, buren en bekenden actief mee sparen!
Bij iedere 10,00 euro aan boodschappen ontvang je een sponsormunt die je aan de vereniging kunt schenken. Hoe meer munten, hoe meer opbrengst, des de meer reden tot een feest!
Doordat we de huidige richtlijnen van het RIVM volgen zijn we beperkter in fysieke activiteiten in onze winkels, maar er is genoeg ruimte voor creativiteit om alsnog wat extra’s te doen. Wellicht maken jullie wel een leuk filmpje of ludieke foto.
Laten we er met z’n allen tegenaan gaan om onze vereniging promoten om zo nog meer mensen kennis te laten maken met onze club!

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE HANDBAL CLUB?

MAAK KENNIS MET HVL